NIEUWS


12-6-2017

Het was een fantastische lustrum editie van de Biltse Zeepkistenrace. Een zonnige dag, veel bezoekers en ambitieuze coureurs!

We hopen dat jullie er allemaal enorm van hebben genoten: wij als organisatie vonden het in elk geval prachtig om jullie allemaal zo enthousiast te zien!

Voor de foto's van de dag klik je op onderstaande link.

Veel dank aan André Kroon voor het maken van de geweldige sfeerbeelden!

https://goo.gl/photos/32FF5GdFCu4g16yZ6

25-5-2017

SPONSOR NU EEN ZEEPKIST VOOR HET GOEDE DOEL!

We racen niet alleen omdat het leuk is, maar natuurlijk ook voor het goede doel! Een flink aantal kisten wordt dit jaar gesponsord door lokale winkeliers. Hun bijdrage wordt erg gewaardeerd, niet in de laatste plaats door het goede doel van dit jaar: Stichting Samen Verder de Bilt/Bilthoven.

 

Wilt u ook een kist sponsoren en de naam van uw bedrijf op een zeepkist op 10 juni? Neem dan snel contact op met de organisatie via het contactformulier op de site!

4-4-2017

NIEUW ONDERDEEL VAN DE BZR 2017: HET KIDSFESTIVAL!

Dit jaar vindt naast de lustrum-editie van de BZR2017 ook het KIDSFESTIVAL DE BILT plaats: zelfde plaats en zelfde tijd als de Zeepkistenrace.

Voor iedereen die niet in een zeepkist van start gaat: van jong tot oud!

4-4-2017

10 Juni 2017: De Lustrum Editie Van De Biltse Zeepkistenrace!

Op 10 juni aanstaande is het dubbel feest: uiteraard omdat dan de Biltse Zeepkistenrace van start gaat, maar zeker ook omdat het alweer de 5e keer is dat we de Zeepkistenrace organiseren!

Om dat extra te vieren zorgen we ervoor dat rondom de race er nog meer leuke en vrolijke activiteiten zijn, zodat iedereen, van jong tot oud zich prima kan vermaken! Ook als je niet aan de race meedoet!

We kunnen natuurlijk alleen racen als er deelnemers zijn, dus hou deze website in de gaten en schrijf je snel in zodra de inschrijving geopend wordt!